Mass Effect Seslendirmenleri, N7 Gününde Bir Araya Gelecek

Duyuru mu geliyor dersiniz?

Commander Shepard'ı seslendiren Mark Meer ve Jennifer Hale, Mass Effect seslendirme kadrosunun diğer üyeleriyle ve BioWare geliştiricileriyle birlikte N7 Günündeki özel bir online panelde biraraya gelecekler.

2012 yılından bari 7 Kasım, N7 Günü olarak kutlanıyor ve bu günde Mass Effect'e dair paylaşımlar yapılıyor bildiğiniz gibi. 2019 yılında BioWare bu fırsatı kullanarak Anthem'e Mass Effect temalı kostümler eklemiş, ama bunları da 8$'dan satarak bu güzel günü parasallaştırmaya kurban edebileceği mesajını vermişti.

Bu yıl ise özel bir durum söz konusu. Mark Meer ve Jennifer Hale'e Steven Blum (Grunt), Kimberly Brooks (Ashley Williams), Raphael Sbarge (Kaidan Alenko), Courtenay Taylor (Jack), Alix Wilton Regan (Samantha Traynor), William Salyers (Mordin Solus), DC Douglas (Legion) ve Ali Hillis'in (Liara T'Soni) yanı sıra BioWare yazarı Patrick Weekes ve editör Karen Weekes de katılacak ve "çok özel bir panel" ile karşımıza çıkacaklar.

Peki bu çok özel panel ne olabilir dersiniz? Sonuçta Mass Effect remaster'ın artık duyurulması lazım, ismi bile belli: Legendary Edition. Hazır oyunun neredeyse tüm kadrosu da biraraya gelmişken, Remaster duyurusu için bundan daha iyi bir gün veya fırsat bulunabilir mi? Hiç sanmıyorum.

Kısacası bu soruların cevabını 4 gün sonra öğreneceğiz diyebilirim, sizi bilmem ama benim beklentim yüksek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum