Masters of the Universe Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu, İlk Poster Yayınlandı

Gölgelerin gücüne gitmesin?

Hiçbir çizgi film veya çizgi roman beyaz perdeye uyarlanmadan unutulmayacak gibi gözüküyor. Eskilerde ne kadar yapım çıktıysa yeni dönemde onların ya yeni uyarlamalarını ya da ilk uyarlamalarını görüyoruz. Öyle bir çağa geldik ki, Spider-Man'in çok da önemli düşmanlarından birisi olmayan Morbius'un bile filmi geliyor. Hal böyle olunca bir döneme damgasını vurmuş Masters of the Universe'ün yeni bir filminin çıkacak olması büyük bir sürpriz değil. 

He-Man bir neslin çocukluğunda büyük bir öneme sahipti, özellikle ülkemiz dublajında ortaya çıkan "Gölgelerin gücü adına, güç bende artık!" cümlesi epey bir süre dillerden düşmedi. Dünya genelinde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan He-Man'in de içerisinde bulunduğu Masters of the Universe'ün ilk filmi 1987 yılında çıkmıştı, Dolph Lundgren o zaman He-Man'i canlandıran aktördü. Film genel olarak pek beğenilmemişti, aradan 32 yıl geçti ve He-Man ve arkadaşlarının geri dönüşü için ilk kıvılcım parladı, yeni Masters of the Universe filmi 2021 yılının Mart ayında vizyona girecek.


Filmin ilk posterini de yukarıda görebilirsiniz, oldukça sade bir posterle birlikte filmin vizyon tarihi de açıklanmış. Filmin kadrosu da belli olmaya başlıyor, yeni nesil He-Man'i ise daha önce Sierra Burgess Is a Loser ve The Perfect Date filmlerinden de tanıdığımız Noah Centineo canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise Aaron Nee ve Adam Nee ikilisi yapacak. He-Man dışında filmde kimlerin yer alacağı ise henüz belli değil ama vizyon tarihinin de belli olmasıyla birlikte filmden ilk senaryo detaylarını ve yeni oyuncuları öğrenmeye başlarız.

YORUMLAR
zikinu
31 Mayıs 2019 16:43

Noah Centineo çok çok çok kötü bir seçim gibi duruyor ya. Umarım kötü olmaz.

Parolamı Unuttum