Matrix 4, Genç Bir Morpheus Arıyor

Genç, yaşlı fark etmez...

Geçtiğimiz günlerde resmen duyurulan Matrix 4 filmi, serinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti. Ayrıca filmde yeniden Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'u da görecek olmamız müthiş bir haberdi. Ancak herkesin aklında bir soru vardı, bu filmin Morpheus'u nerede?!

Orijinal seride Laurence Fishburne tarafından canlandırılan Morpheus için yeni filmde kimse duyurulmadı. Fishburne kadroda yoktu. Bunun sebebi ise ortaya çıktı. Variety'nin haberine göre stüdyo dördüncü film için Morpheus'u canlandıracak genç bir aktör arıyor. 


Neo, Trinity ve Morpheus'un muhteşem bir üçlü olduğunu biliyoruz. Ancak bu genç Morpheus haberleri biraz kafaları karıştırdı. Zira bu aktör geçmişe dönük sahneler için mi kullanılacak? Yoksa yeni seride gerçekten genç bir Morpheus mu göreceğiz? Belki de Laurence Fishburne de filme katılacak? Şu an için Morpheus'un hangi hapı seçeceği hiç belli değil. 

Filmle ilgili ilk söylentiler çıktığı zaman Michael B. Jordan'ın kadroda olacağı belirtiliyordu. Belki de B. Jordan aranılan Morpheus rolü için "seçilmiş kişi" olabilir. Şu an için dördüncü filmle ilgili bildiğimiz pek fazla şey yok, ancak filmle ilgili ilk posterler ve tanıtım aşamaları başladığı zaman muhtemelen Neo-Trinity-Morpheus üçlüsünü kimlerin canlandıracağını öğreniriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum