Matrix 4'ün Setinden Yeni Bir Neo Görseli Geldi

Yağmur detayı önemli

Matrix efsanesinin dördüncü filminin çekimleri devam ediyor. Warner Bros. ve Village Roadshow Pictures işbirliği ile yapılan filmden şimdiye kadar bazı görüntüler sızmıştı. Bugün de elimizde Keanu Reeves'in efsaneleştirdiği Neo karakterine ait yepyeni görüntüler bulunuyor.

Görüntülerin içerisinde Neo'nun yağmurlu bir havada, boş bir caddede hareket ettiğini görüyoruz. Yağmur detayı oldukça önemli zira orijinal üçlemenin içerisinde sadece iki sahnede Matrix'te yağmur yağdığını biliyoruz. Bu sahnelerden ilki Thomas Anderson'ın Neo'ya dönüşmesindeki ilk adım olan takip cihazı çıkarma sahnesi. İkincisi ise efsanevi Neo ve Smith dövüşü. Yani bu yağmur filmin ilk ya da son sahnelerinden birine işaret ediyor olabilir.

Tabii bu ufak sahnelerden bu tip yorumlamalar yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Yine de ekibin orijinal üçlemeye bağlı kalacağına olan inancımız tam. Şimdilik film hakkındaki detaylar bilinmiyor olsa da geçtiğimiz günlerde Neo ve Trinity'yi de yanyana görmüştük.

Çekimleri devam eden Matrix 4'ten yeni fotoğraflar gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Yalnız Keanu Reeves'in uzun saçlı Neo'suna ben bir türlü alışamadım. Siz ne düşünüyorsunuz?

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
19 Şubat 2020 19:24

Ben de Neo'nun uzun saçlı ve kirli sakallı olmasına alışamadım.İnşallah başka sahnelerde eski halini de gösterirler.

Parolamı Unuttum