MCU'da Çok Farklı Kang'lar Göreceğiz

Kang'sız evren kalmasın diye Disney'den dev hizmet!

Çoklu evrenler, yeni karakterler derken iyice karman çorman bir hal alan Marvel Sinematik Evreni kafa karıştırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Oysa Loki dizisiyle birlikte o aralanan paralel evren kapısı uzaktan ne kadar tatlı ve şirin gözüküyordu. Son olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile birlikte kapıdan adeta bir canavar çıktı ve bu canavarı zaptetmek hiç de kolay olmayacak. İlk olarak Loki'de gördüğümüz ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın baş kötüsü olacak olan Kang da bu çoklu evrenlerden epey nasibini alacakmış.

Gelen haberlere göre Kang'ı çok çeşitli MCU projeleri içerisinde, farklı farklı varyantlarıyla görecekmişiz. Zaten şu an MCU içerisinde herhangi bir karakterden bir tane olduğunu söylemek mümkün değil. Potansiyel olarak sonsuz tane Captain America bir yerlerde küfürlü konuşan insanlara kızıyor. Zamanının çok ötesinde bir karakter olan Kang'ı da zaman ve mekan bükülmesiyle birlikte böyle kullanmak MCU için akılcı bir karar gibi gözüküyor. Ancak biz izleyiciler için durum giderek daha karmaşık bir hal almaya başladı bile. 

Zannediyorum ki orijinal, Earth-616 usulü Kang'ı 17 Şubat 2023'te vizyona girecek olan Ant-Man 3 filminde izleyeceğiz. T.V.A, Loki ve Doctor Strange gibi çoklu evrenlerin kapı açıcıları da muhtemelen bu filmde bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Benim gibi artık sadece basit bir şekilde Wolverine'in bir şeyler pençelemesini görmek isteyen hayranlar ise biraz daha bu kaosa maruz kalacak gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum