MCU'nun Deadpool Filmi Onaylandı

Kevin Feige işini bilir

Marvel Sinematik Evreni, Fox karakterlerini bünyesine katmadan önce belki de en başarılı olan karakter Deadpool idi. Çizgi romanlardaki kendine has mizahını Ryan Reynolds önderliğinde beyaz perdeye taşımayı başaran Wade Wilson, bir anda hayranların favori karakterlerinden birisi haline gelmeyi başardı. İki filmin 18+ olarak vizyona girmesi de çizgi roman uyarlamaları adına bambaşka bir kapıyı araladı.

Şirket, prensipleri gereği pek fazla R-Rated işlere bulaşmayan Disney/Marvel ortaklığı bile bu politikayı esnetip yeni Deadpool filmini 18+ olarak yapmaya hazırlanıyor.

Kevin Feige yaptığı açıklamada üçüncü Deadpool filmi için hazırlıkların başladığını açıkladı. Ayrıca yeni filmin senaryosuna Ryan Reynolds'un da liderlik edeceğini belirtti. Filmin çekimlerinin bu yıl başlamayacağını ve bunun temel sebebinin Ryan Reynolds'un yoğun takvimi olduğunu belirten Feige, Reynolds'dan da övgüyle bahsetti.

Seneler önce hayranlarına Deadpool 3 için söz veren Ryan bu sözünü tutmuş oldu. Hem de karakterin özünden kopmadan. MCU bünyesindeki belki de ilk 18+ film olacak olan Deadpool 3'ü merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum