MCU'nun Secret Invasion Dizisi Yeni Oyuncularını Arıyor

Nick Fury'e yeni yol arkadaşları aranıyor

Marvel Sinematik Evreni çizgi romanlardaki büyük olayları biraz yontup, adapte etmeye devam ediyor. Daha önce filmlerde Age of Ultron, Civil War ve Infinity War hikayeleri değiştirilmiş halleriyle karşımıza çıktı. MCU'nun sıradaki büyük olayının Secret Invasion olmasını bekliyorduk ama bir sinema filmi olarak. Disney daha farklı bir yola girdi ve Nick Fury önderliğinde Gizli İstila'yı Disney+ dizisi yapmaya karar verdi. 

Son gelen haberler dizinin yeni oyuncular için arayışlara başladığını belirtiyor. İlk rol 50-60 yaşları arasında bir başrol için aranıyor. İkinci rol ise orta yaşlarda bir aktris için aranıyor bu aktris için paylaşılan detayda "Nick Fury ile çok sayıda sahne paylaşacak" ibaresi de yer alıyor. 

Son rol için ise genç bir aktris aranıyor. Bu rol için herhangi bir açıklama yapılmamış. WandaVision dizisiyle birlikte S.W.O.R.D. organizasyonunun da MCU içerisinde güçlü bir yeri olduğunu düşünecek olursak Agent Brand yani Abigail bu rollerden birisi olabilir. Orijinal çizgi romanlarda aslen bir mutant olan Brand ayrıca Skrull istilası sırasında da rol almıştı. 

Samuel L. Jackson'ın yanı sıra Ben Mendelsohn'un da Skrull Talos olarak geri dönüş yapacağı dizide dostane bir şekilde ilerleyen Skrull hikayesi bir anda tersine dönebilir. Super Skrull'u da görmeyi beklediğimiz dizi umarım Fantastik Dörtlü'nün de MCU girişinin hazırlayıcısı olur. Henüz resmi bir yayın tarihine sahip olmayan Secret Invasion dizisinin yeni oyuncularını da merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum