MCU'nun Yeni Kötüleri Galactus Ve Tyrant Olacak

Fantastik Dörtlü'den önce mi sonra mı?

Marvel Sinematik Evreni, giderek genişliyor. 11 senenin ardından üç aşama ve yirmi üç filmle çok fazla sayıda Marvel karakterini beyaz perdede izleme şansına eriştik. Fakat söz konusu Marvel olduğu zaman karakterler bitmek bilmiyor.

Disney/Fox anlaşması tamamlandıktan sonra evrenin daha da genişleyeceğini biliyorduk. Zaten San Diego Comic-Con sırasında Fantastik Dörtlü filminin geleceği de doğrulandı. Fantastik Dörtlü ile birlikte Marvel'ın ikonik kötü adamları da evrene dahil olacak. Bunlardan cüssece en büyüğü şüphesiz Galactus! MCU Cosmic'ten gelen yeni haberler Marvel Stüdyoları'nın beşinci aşama için Galactus'u getirmek gibi bir planı varmış. Galactus'un yanı sıra yine Fantastik Dörtlü ve Silver Surfer çizgi romanlarından tanıdığımız Tyrant da MCU'ya gelecekmiş.


Galactus'un ilk baştaki rakibi Fantastik Dörtlü olmayabilir deniyor. Ultimates çizgi romanındaki gibi Captain Marvel, Black Panther, Monica Rambeau Blue Marvel ve America Chavez gibi karakterler Galactus'a yeni bir bakış açısı kazandırabilirmiş.

Fantastik Dörtlü filminin duyurulması ve ardından gelen Galactus/Tyrant haberleri hayranları heyecanlandırmaya yetti. Ancak şunu hatırlatmakta fayda var, MCU'nun dördüncü aşamasının 2021'e kadar olan kısmını biliyoruz. En azından 2023'e kadar bir Fantastik Dörtlü filmi olmayacağını da biliyoruz. Zira Blade için açıklanan "Beşinci aşamada gelecek." duyurusu, henüz Fantastik Dörtlü için yapılmadı. Yani işin şu noktasında F4 için işler biraz belirsiz gözüküyor.

Marvel Sinematik Evreni, Fantastik Dörtlü olmadan bir Galacttus portresi çizer mi? Ben buna pek ihtimal vermiyorum. Yani çizgi romanlarda Doctor Doom ile birlikte Fantastik Dörtlü'nün en ikonik kötülerinden birisi olan Galactus'u hemen kullanmak pek akılcı bir iş olmayacaktır.

Bakalım gelecek dönem MCU filmlerinde gerçekten Galactus için bir altyapı hazırlanacak mı? Zira şu an için ortada bir "büyük kötü" boşluğu var ve Galactus bu boşluğu hem cüssesi hem de ismiyle doldurabilecek bir isim.

YORUMLAR
sserkansozer
3 Ağustos 2019 08:23

Aslında Galactus F4 ten önce silver surfer ın ana düşmanı. hatta silver surfer ın yaratan kişi galactus olduğu için umarım galactus u silver surfer ile birlikte kurgularlar. Galactus tarafından, dünyayı yoketmesine karşı çıktığı için, dünya da yaşamaya mahkum edilen bir silver surfer hikayesi ne güzel olurdu.

Parolamı Unuttum