Merakla Beklenen The Day Before'un Çıkış Tarihi Ertelendi!

Hayal kırıklığına uğrayacak mıyız?

Tanıtıldığı an gündeme bomba gibi düşmüştü The Day Before. Kısa süre içerisinde Steam'in en çok istek listesine eklenen oyunu olmayı başaran zombi temalı hayatta kalma oyunundan maalesef erteleme haberi geldi. Geliştirici Fntastic Games'in IGN'e yaptığı açıklamaya göre bu ertelemenin arkasında oyunun Unreal Engine 5'e taşınma süreci bulunuyor.

2023 yılının Mart ayına ertelenen MMO, direkt olarak Unreal Engine 5'e geçiş yapmış olacak böylece. Geliştiricinin ifadelerine göre bu geçiş sayesinde oyun yeni motorun teknolojilerinden yararlanarak "eskisinden daha fantastik" bir hale gelecek. İlk fragmanlarında zaten herkesi adeta şaşkına çeviren oyunun UE5 destekli son halini bizler de merakla bekliyoruz.

Eğer şimdiye dek The Day Before'u duymadıysanız yukarıdaki fragman size bilmeniz gereken pek çok şeyi anlatacaktır. Amerika'nın zombi salgınından çökmüş hallerinde gezineceğimiz oyunda hayatta kalmak en büyük görevimiz olacak. Elbette bu esnada sadece zombilerden değil, diğer oyuncuların gazabından da kaçmaya çalışacağız.

YORUMLAR
alp9
7 Mayıs 2022 18:08

En azından oyunu UE5 ile oynamak daha iyi olacaktır. Temennim oyunun kötü çıkış yapmaması. Artık ilk fragmandan çok daha iyi bir görsellikle çıkacağını biliyoruz.

Atlas Estrella
7 Mayıs 2022 11:48

Oyun geliştirme süreçleri çok uzun. Adamlar bir oyun yapana dek, yeni oyun motoru teknolojileri çıkıyor.

Parolamı Unuttum