Meşhur Fortnite Yayıncısı Ninja, Yayınlarına Mixer Üzerinden Devam Edeceğini Açıkladı

Ortalık yangın yeri

Fortnite aleminde hareketli bir hafta yaşanıyor. Meşhur Fortnite yayıncısı ve bir dönemler Twitch'in en çok izlenen ismi olan Tyler 'Ninja' Blevins, yayınlarına artık sadece Mixer üzerinden davet edeceğini açıkladı.

Henüz Mixer ve Blevins arasındaki anlaşmaların detayları bilinmiyor. Microsoft tabanlı bir yayın platformu olan Mixer'in geçtiğimiz çeyreğin en çok yükselen platformlarından biri olduğunu da şu haberimizde anlatmıştık.


Basın açıklamasını Twitter üzerinden yapan Blevins, "yeni platform eski ben" sözlerini sarf etmeyi de ihmal etmemiş. Bununla birlikte bu anlaşmanın arkasındaki detayları öğrenmek için de sabırsızlanıyoruz.

Yapılan açıklamalara göre Blevins "sıradan" bir Mixer yayıncısı da olmayacak. Firmanın yüzü olacağı ifade edilen ünlü oyuncu, yıl içerisinde Mixer'in düzenlediği tüm etkinliklerde boy gösterecek.

Son dönemlerde kitlesinin büyük bir kısmını kaybeden ismin, Mixer üzerinde neler yapabilecek hep beraber göreceğiz. Mixer'in saflarına geçmek istiyorsanız Ninja'nın kanalına kısa süreliğine ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.

Twitch yetkililerinin haberin hemen ardından Blevins'in partnerliğini elinden aldığını da belirtelim.

YORUMLAR
creepylord
2 Ağustos 2019 08:56

izlendikçe oyun içi puan para vs vererek hızla yükselmişti zaten. birde böyle yayıncıları kaparak daha da ivme kazanır şu mixxer

Parolamı Unuttum