Metacritic’e Göre 2023’ün En Kötü Oyunları

Zirvede hangi oyun var sizce?

Yılın son günleri gelirken geride kalan bu yıl içerisinde oyun severlerle buluşan oyunlara ilişkin çeşitli listeler hazırlanıyor malum. Bunların arasında Metacritic listeleri de yer alıyor elbette. Bu listelerden birisi de yılın en kötü oyunları listesi.

Bu yıl çok güzel oyunlar oynadık tabii, ama bunların yanında gerçekten kötü oyunlar da vardı. Metacritic’te yılın en düşük puanlı oyunları şu şekilde sıralanmış durumda.

10. Gargoyles Remastered (49 Puan)
9. Loop8: Summer of Gods (49 Puan)
8. Gangs of Sherwood (48 Puan)
7. Hellboy: Web of Wyrd (47 Puan)
6. Crime Boss: Rockay City (43 Puan)
5. Testament: The Order of High Human (41 Puan)
4. Quantum Error (40 Puan)
3. Greyhill Incident (38 Puan)
2. Flashback 2 (35 Puan)
1. The Lord of the Rings: Gollum (34 Puan)

Belki bu listedeki bazı oyunları duymadınız bile. Bazılarını ise burada görmek beni üzdü açıkçası. Mesela Flashback 2 beklediğim oyunlardandı, böyle bir performans sergilemesi hayal kırıklığı yaratmadı dersem yalan olur. Hellboy: Web of Wyrd, tanıtımlarında umut vadeden oyunlardandı. Gelin görün ki o da beklentilerin gerisinde kaldı. Crime Boss: Rockay City’nin yıldızlar geçidi şeklinde değerlendirilebilecek kadrosu, oyunu kurtarmaya yetmemiş gibi görünüyor.

Bu listede yer alabilecek başka oyunlar da vardı hiç şüphesiz. Skull Island: Rise of Kong onların başında geliyor. Şu anda 5 inceleme sonucunda 23 puan gibi oldukça düşük bir ortalamaya sahip. Bu liste hazırlanırken asgari 7 inceleme paylaşılan oyunlar sıraladığından listenin zirvesinde kendisini göremedik. Ama bu, yılın en kötü oyunu olduğu yönündeki düşünceleri değiştirebilecek bir durum değil.

Ne dersiniz, bu listeye eklenebilecek hangi oyunlar var sizce?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum