Metro Exodus’un İkinci Ek Paketi Sam’s Story’nin Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Yine gerilimli anlar bizleri bekliyor gibi…

Metro Exodus’un ikinci ve son ek paketi Sam’s Story bugün itibariyle oyun severlerle buluşuyor. Ek paketin çıkışına bir de fragman eşlik etmiş durumda:

Adından da anlaşıldığı ve daha önceki haberimizde de belirttiğimiz üzere, ekibin Amerikalı üyesi Sam’in hikayesine odaklanan bir ek paket bu. Vladivostok’a ulaşıp oradan ABD’ye dönüş yolunu bulmaya çalışıyor Sam. Fragmandan görüldüğü kadarıyla bu yolculuk pek de kolay olmayacak, yılanlar, çıyanlar yolumuzu kesecek; yarasalar başımıza bela olacak; mutantlar da farklı düşmanlar da işleri bizim adımıza oldukça zorlaştıracak.

Ek paket halihazırda Epic Games Store ve Steam’de erişilebilir durumda. Yalnız şöyle bir durum söz konusu; oyun Steam’de satıştan kaldırılmadan önce ön sipariş vermeyenler 15 Şubat itibariyle satın alabilecekler oyunu. Dolayısıyla ek pakete de o tarihten itibaren erişilebilecek.

Metro Exodus benim için geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından birisiydi, bilmem sizler ne düşünürsünüz. Bu ek paket vesilesiyle bir kez daha Sovyet coğrafyasına geri dönelim bari :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum