Metro Redux Da Nintendo Switch'e Geliyor

Switch'i olanlara güzel haber

Deep Silver ve 4A Games Metro serisini sürekli olarak spot ışığı altında tutma çabalarına son sürat devam ediyor. Firmalar bu kez de Metro Redux'ın Nintendo Switch portunu resmi olarak duyurdu.

Metro Exodus ile birlikte oldukça iyi geri dönüşler almayı başaran firma, Metro Redux'ın Switch versiyonu ile yepyeni bir pazara açılmak istiyor. Metre 2033 ve Metro: Last Light'ın cilalanmış versiyonlarını içeren paket, 28 Şubat 2020 tarihinde erişime açılacak. Yayınlanan ufak video içerisinde oyunun Nintendo Switch üzerinde de hoş göründüğünü söylemek mümkün.

Tabii ki bunda Deep Silver'ın portlama işini 4A Games'e bırakmasının payı da büyük. Firma, oyunun Switch versiyonunu üçüncü parti bir şirket yerine orijinal yapımcısı tarafından üretilmesini istemiş. Yine de oyunun Switch üzerinde ne kadar verimli çalışabileceğini bekleyip görmemiz gerekiyor.

Fiziksel kopyalar Metro Redux adındaki tek bir kartuş ile satışa sunulacak. Oyunu dijital olarak satın almak isteyen kullanıcılar ise Metro 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux'ı ayrı ayrı satın alabilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum