Advertisement

Michael Keaton Hiçbir Süper Kahraman Filmini Sonuna Kadar İzlememiş

"Bir de bunları izlemek mi gerekiyor?!"

Çizgi roman uyarlamaları ve süper kahraman filmleri epey uzun zamandır gişeyi domine etmeyi başardı. Tarihin en karizmatik Batman oyuncularından olan Michael Keaton da bu sektörün önemli isimlerinden birisi. Batman Returns'ün yanı sıra Marvel Sinematik Evreni içerisinde Spider-Man: Homecoming filminde Vulture'u da canlandıran Keaton her iki marka içinde özel bir yere sahip. Çok uzun bir aradan sonra The Flash filmiyle birlikte yeniden Pelerinli Süvari'yi canlandıracak olan usta aktörden çok ilginç bir itiraf geldi;

"Biliyorum çok fazla insan buna inanmayacak ama ben hayatım boyunca bu (süper kahraman) filmlerinin tamamını izlemedim. Herhangi bir Marvel filmi ya da diğerlerini izlemedim. Ancak şunu demek istiyorum bunları tepeden baktığım için izlememezlik yapmadım, bana inanın! Durum bu değil. Sadece izlediğim çok ufak şeyler var ve bir şeyleri izlemeye başladığım zaman bu harika diye düşünüp üç bölüm birden izliyorum fakat yapmam gereken başka işler de var!"

Kariyerinde hem Batman hem de bir Marvel kötüsü olan tek isim Keaton da değil. Bu konuda kendisiyle aynı unvanı paylaşan Thor: Love and Thunder'ın ana kötüsü Gorr'u canlandıran Christian Bale de daha önce Marvel Sinematik Evreni'ne pek göz atmadığını itiraf etmişti. Zaten sette yeterince kostüme maruz kalan bu isimlerin bir de kişisel zamanlarında taytlı süper kahraman izlememelerini gayet iyi anlıyorum. Bakalım ilerleyen dönemlerde Keaton'ın da ilgisini çekebilecek bir süper kahraman filmi yapılabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum