Microids'ten İki Yeni Agatha Christie Oyunu Daha Geliyor

Biri klasik, biri yeni

Microids ve Agatha Christie Limited, aralarındaki anlaşmayı iki yeni oyunu daha kapsayacak şekilde genişletti. Ünlü cinayet romanları yazarı Agatha Christie'nin öykülerine dayanacak bu iki yeni oyunda oyuncular dedektif Hercule Poirot'a eşlik edecekler.

Microids "bu oyunlar, oyuncuları yeniden ziyaret edilen bir klasik ve yepyeni bir macerayla Hercule Poirot evrenine götürecek" diyor. Burada "yeniden ziyaret edilmiş klasik" kısmı dikkat çekici, Microids'in bugüne kadar yayınladığı sadece iki tane Agatha Christie oyunu olduğunu düşünürsek söz edilenin oyun değil de 'klasik bir roman' olduğunu düşünüyorum. Microids'in yayınladığı oyunlardan biri Agatha Christie - The ABC Murders, diğeri ise geçtiğimiz aylarda çıkan Agatha Christie - Hercule Poirot: The First Cases idi.

Eğer cümleyi doğru yorumluyorsam oyunlardan biri klasik bir Christie romanını konu alacak, diğeri ise bu dünyada geçen yeni bir hikaye anlatacak. Hercule Poirot: The First Cases de aynısını yapmış ve kitaplarda olmayan bir hikaye anlatmıştı. Ama o zaman da oyunun isminde Agatha Christie olmasının pek bir anlamı kalmıyor. Neyse.

İki oyun da farklı stüdyolar tarafından geliştirilecek, bunlardan biri Microids tarafından yeni kurulan Lyon stüdyosu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum