Microsoft Bu Akşam Xbox Scarlet'i Tanıtabilir

Microsoft, paylaştığı resimlere mesaj gizlemiş

Microsoft bugüne kadarki en iddialı E3 sunumuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor, bunu zaten biliyoruz. Microsoft Game Studios bünyesinden çıkan 14 oyuna yer verilecek olan konferansta bir çok sürprizle karşılaşacağımıza da kesin gözüyle bakıyoruz.

Yalnızca birinci parti oyunlar değil söz konusu olan, aralarında Cyberpunk 2077 ve From Software'in yeni oyunu Elden Ring gibi yüksek profilli isimleri de bu konferansta görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

Ancak bir de merak ettiğimiz Microsoft'un gelecek nesil konsolları var elbette ve Microsoft'un Twitter mesajlarına gizlediği notlara bakılırsa bu akşam Türkiye saatiyle 23:00'te başlayacak sunumda Xbox Scarlet'in tanıtılacağını tahmin edebiliyoruz.

Microsoft'un aşağıdaki Twitter görsellerine bakarsanız tümünün de sol tarafında renk kodu olduğunu göreceksiniz:

Bu renk kodlarını bir araya getirdiğimizde (R: 255, G: 36, B:0) rengini (#FF2400) elde ediyoruz. Bu parlak kırmızı rengin ismini tahmin edebiliyorsunuz değil mi? Scarlet.

Bu bariz ipucunun ardından Microsoft, Scarlet ile ilgili bir şey göstermez veya açıklamazsa çok şaşırırım açıkçası :)

YORUMLAR
benim_korkum
9 Haziran 2019 13:24

Bence yanlış bir strateji duyurması zaten oyun moyun çıkartıkları yok habire konsol çıkartıp duruyorlar.sony tarafında ise ps5 ile alakalı az bir bilgi dışında tam olarak konsolun nasıl olacağı belli değil

Parolamı Unuttum