Microsoft Flight Simulator'dan Yepyeni Bir Fragman Geldi

Uçaklar ve havalimanları detaylandırılıyor

Microsoft Flight Simulator’ın çıkışına artık sadece günler kaldı. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek isteyen geliştirici ekip, yayınlanan fragman ile ağzımıza bir parmak bal çalıyor. Tüm versiyonlardaki uçakları ve havalimanlarını gösteren videoda, oyunun ne kadar detaylı olduğu bir kez daha görülebiliyor.

Standart versiyonda Uganda’dan İrlanda’ya uzanan geniş bir listeye sahip olacak olan MFS, 4K görüntülerde oyunun detay seviyesini gözler önüne seriyor. Kurak topraklardan deniz kenarına, balta girmemiş ormanlardan devasa havalimanlarına kadar pek çok pist, uçaklarımızı karşılamak için bizleri bekliyor olacak.

Uçaklardan bahsetmişken videoda gösterilen modelleri de es geçmemek gerek. Uçakların tamamı özenle detaylandırılmış kabinleri ile dikkat çekiyor. Bununla birlikte Premium Deluxe versiyondaki 787-10 Dreamliner’ın şahsi favorim olduğunu belirteyim.

Microsoft Flight Simulator 18 Ağustos’ta çıkış yapacak.

YORUMLAR
Srinelli
14 Ağustos 2020 09:59

o kadar havaalani gostermisler dunyanin en buyuk havaalanimiz Istanbul Havaalanini tabi ki kiskandiklarindan dolayi gosterememisler. Zaten almayacaktim simdi hic almam sizin oyununuzu.

Parolamı Unuttum