Microsoft Flight Simulator'ın Kapalı Beta Süreci Başlıyor!

Heyecan dorukta

Simülasyon oyunlarını sevenlerin merakla beklediği Microsoft Flight Simulator, kapalı beta sürecine giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaklaşık dokuz aydır alfa sürecinde olan oyunun 30 Temmuz'dan itibaren kapalı beta sürecine giriş yapacağı resmen açıklandı. 30 Temmuz'da başlayacak betanın ne zaman biteceği ise şimdilik bilinmiyor.

Beta kaydı yaptırmak için Xbox Insider Program sistemine kayıtlı olmanız gerekiyor. Tamamen ücretsiz olan bu sisteme yaptığınız kayıtların size direkt olarak davetiye sağlamayacağını da belirtelim. Yani beta sürecine katılabilecek kişiler bu programa kayıtlı oyuncular arasından rastgele seçilecek.

Tabi eğer oyunun alfa versiyonunda bulunan oyunculardan biri değilseniz... Asobo Studios, oyunun alfa sürecine katılma şansı bulan tüm oyuncuların direkt olarak betaya erişim sağlayabileceğini de ifade etti. Öte yandan bugün alfa süreci için yeni davetiyeler gönderildiğini de hatırlatalım. Yani mail'lerinizi kontrol etmenizde fayda var.

Geliştirici ekip oyunu beta sürecine hazırlarken ciddi yenilikler yapmaya da devam ediyor. Ekibin kapalı beta sürecinden önce yaptığı son güncellemenin notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Sayfanın en altında ise oyunun içerisinden paylaşılan şahane ekran görüntüleri ve videolar bulunuyor. Yalnız aman dikkat, görüntüler heyecanınızı artırabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum