Microsoft, Game Pass İle Live Gold'u Birleştiren Game Pass Ultimate'i Tanıttı

Xbox One sahipleri için hesaplı bir seçenek

Microsoft, dün gece düzenlediği Inside Xbox sunumunda Xbox Live Gold ile Xbox Game Pass servislerini birleştiren Xbox Game Pass Ultimate aboneliğini resmi olarak tanıttı.

Xbox Game Pass Ultimate her iki aboneliğin de tüm özelliklerini tek bir paket altında, daha hesaplı olarak bir araya getiriyor. Normalde Xbox Live Gold'un da, Xbox Game Pass'in de fiyatları 10$, bizde ise 59 lira. Bu yeni abonelik servisinin açıklanan fiyatı ise 15$. Bu hesaptan yola çıkarsak Xbox Game Pass Ultimate'in bizdeki fiyatının da 90 lira civarında olacağını tahmin edebiliriz. İki aboneliği de ayrı ayrı açtığınız taktirde 120 lira oluyordu normalde.

EDIT: Xbox Game Pass Ultimate'in Türkiye fiyatı da belli oldu, bu paket 84.99 liradan satın alınabilecek. Sayfada "Bu yılın ilerleyen aylarında satışa çıkacak" ibaresini de görebiliyoruz.

Xbox Game Pass Ultimate bu yılın ileriki dönemlerinde hayata geçecek ama Microsoft sistemi test etmek için şimdiden Xbox Insider üyelerini davet etmeye başladı bile. Bu yeni abonelik paketi sayesinde hem Xbox Game Pass kütüphanesinden sonuna kadar yararlanabilecek, hem de Xbox Live Gold sayesinde çevrimiçi çok oyunculu oyunlara katılabileceksiniz. Normalde her ikisine birden üye değilseniz de eski tekil abonelikleri kullanmaya devam edebileceksiniz nasılsa, bu sadece iki servisi de kullananlar için hesaplı bir seçenek olarak sunuluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum