Microsoft, Horizon Zero Dawn Gibi Bir Oyun Yapmak İstiyor

Sormazlar mı Microsoft, Scalebound'un günahı neydi?

 Sony'nin bu yıl çıkardığı en başarılı oyunlardan biri olan ve bizim de çok beğendiğimiz Horizon Zero Dawn belli ki Microsoft'un da radarına takılmış.

Yaklaşık iki ay önce LinkedIn'de bir iş ilanı açılmış ve bu ilanın sahibi de G3D'den bir ara bulucu. Bu ara bulucu daha önce Sony, Activision ve Warner Bros. gibi büyük oyun şirketlerine hizmet etmiş biri. İş ilanının açıklamasında ise "Microsoft'un bir sonraki AAA Nextgen oyunu için baş çevre sanatçısı aranıyor. Oyun Horizon Zero Dawn'a benziyor." ifadeleri yer alıyor. 

Eh daha kadro toplama aşamasında olduklarını düşünürsek Microsoft'un bu oyunu bizimle buluşturması için uzun yıllar beklememiz gerecek gibi gözüküyor. Phil Spencer'ın dediklerine göre pek çok yeni oyun projesini fırına verdiler bile ve gelecek yıllarda bir sürü Xbox One oyunu göreceğiz, ancak bu noktada insanın aklına Scalebound takılıyor işte. Madem böyle bir proje vardı planlarda, neden böylesi umut veren bir oyunu iptal ettiniz?

Ha bu arada o kadar Horizon Zero Dawn dedik, Sony'nin E3'te bu oyun için The Frozen Wilds isimli yeni bir DLC duyurduğunu da siz sevgili Oyungezerler'e hatırlatalım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum