Mighty No. 9’un Yeni Videosuna Büyük Tepki Yağıyor

Kaş yapayım derken ağız burun dağıtmak

Megaman serisinin ruhani devamı olarak hazırlanan ve Kickstarter’dan topladığı 4 milyon dolarlık bağış sayesinde hayat bulan Mighty No. 9’un yeni videosu “Masterclass” oyuncuların 9.1 kudretinde tepkisine maruz kaldı.

Genel olarak grafiklerin 4 milyon dolarlık bir oyuna göre kötü göründüğünden, anlatıcının Amerikan-vari sesinden, seslendirmelerin kötülüğünden ve esprilerin berbatlığından şikayet edilmiş.

Videonun en çok tepki alan yanıysa, anlatıcının power-up’lardan bahsederken yeni güçlerimizin “kötü adamları mezuniyet gecesine giden bir anime hayranı gibi ağlatacağını” söylemesi. Masterclass adlı video an itibariyle 9 binden fazla beğenilmeme oyu almış durumda.

Eh, ben videoyu o kadar da kötü bulmadım açıkçası. Hatta kombolarla ilgili kelime oyununa güldüm. Esprili bir yaklaşım getirmeye çalışmış adamlar. Ama sıkı anime hayranlarının bağışlarıyla yapılan bir oyunda o cümle hiç ama hiç iyi gitmemiş doğrusu. Youtube kullanıcılarından birinin videonun altında yazdığı gibi: “Bu video, ürününüzü nasıl pazarlamamanız gerektiği konusunda sınıflarda ders olarak gösterilmeli.

Mighty No. 9’un yeni bir erteleme olmadığı takdirde 21 Haziran’da PC, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One, 3DS ve Vita (of, yoruldum) için çıkması bekleniyor. Bakalım o zaman yorumlar ne yönde olacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum