Minecraft RTX'in Betası Bu Hafta Başlıyor

Küplerle dolu dünyaya yepyeni bir soluk geliyor

Minecraft evreni Ray Tracing sistemi ile tanışmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene duyurulan Minecraft RTX versiyonunun betasının bu hafta başlayacağı açıklandı.

Nvidia ve Microsoft işbirliği ile hayata geçirilen proje, Perşembe günü Türkiye saati ile 20:00'da yayında olacak. Ray Tracing sistemine ek olarak yeni gölgelendirme ve yansıma teknolojileri de oyunun içerisine eklenecek. Bunların tamamı oyunun Windows 10 ya da Bedrock olarak bilinen versiyonunda geçerli olacak.

Beta içerisinde fizik tabanlı materyallerden, volumetrik ışıklandırma ve sis gibi pek çok önemli sistem de bulunacak. Tabi ki bu gelişmeler sayesinde alışılagelmiş Minecraft tecrübesinin dışına çıkacağız. Perşembe günü açılacak beta ile birlikte RTX modunu en ayrıntılı şekilde test edebileceğiniz 6 adet yeni dünyayı deneyimleme fırsatı da bulacaksınız.

Bu sistemi kullanabilmek için RTX 2060 ekran kartı veya üst versiyonlarına sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Bununla birlikte en son Geforce sürücülerini de sisteminize yüklemeniz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum