Minecraft: Story Mode'un İkinci Sezonu İlk Fragmanına Kavuştu

Tam da anne babayla birlikte oynanabilecek bir oyun

Minecraft: Story Mode'un ikinci sezonu Xbox One'dan PlayStation 4'e, PC'den mobil cihazlara kadar bir çok platformda 11 Temmuz'da çıkacak. Telltale bu en yeni oyununda Jesse'nin macerasında bizi nelerin beklediğini görmemiz için ilk fragmanı yayınladı.

Oyunun ilk sezonunu oynadıysanız bir Telltale klasiği olarak yapmış olduğunuz seçimler ikinci sezonda da etkisini gösterecek ama oyundan keyif almak için ilk sezonu oynama zorunluluğunuz bulunmuyor, doğrudan ikinci sezondan başlayabilirsiniz. Hatta Minecraft Story Mode'un ikinci sezonunun şöyle de güzel bir özelliği var, "Crowd Play" sayesinde herhangi bir mobil cihaz yoluyla arkadaşlarınız ve aileniz de size belli yerlerde karar vermenizde yardımcı olabilecekler. Zaten oyun da tam bir aile oyunu. İlk sezonda bolca Minecraft easter egg'i, tanıdık sesler ve sıcacık bir hikayeyle karşılaştığımız oyun Telltale'in klasik macera oyunlarından biri işte.

İkinci sezonun hikayesi ise kabaca şu şekilde: Jesse ve arkadaşları Wither Storm'u defedip dünyayı kurtarmış ve dünyaca ünlü kahramanlar haline gelmiştir; tabi bunun sonucunda da yaşamları biraz daha karmaşık bir hal almıştır. Sorumlulukları arttıkça maceralara ayıracak zamanları azalan kahramanlarımızın aralarındaki arkadaşlık zayıflamaya başlar - ta ki Jesse'nin eli kadim bir sualtı tapınağından gelen ürkütücü bir eldivenin içine sıkışana kadar. Jesse eski ve yeni arkadaşlarıyla birlikte bir kez daha zorlu kararlar, keyifli anlar ve bir tane de huysuz lama içeren yepyeni bir yolculuğa çıkar.

Minecraft: Story Mode toplam beş sezondan oluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum