Mistwalker ve Silicon Studio Ortaklaşa Oyun Yapıyor

Sıkı bir şey bekliyorum, hadi yanıltmayın beni...

İki son derece önemli JRYO yapımcısı Mistwalker ve Silicon Studio birlikte yeni bir projeye başladıklarını duyurdu.

Oyunun adı, platformu, çıkış tarihi gibi ayrıntıları henüz yok. Ancak bu iki stüdyonun JRYO sevenlerin heyecanlanması için yeterli.

Mistwalker, Final Fantasy'nin yaratıcısı Hironubu Sakaguchi'nin Square-Enix'ten ayrıldıktan sonra yanına Nobuo Uematsu gibi önemli birkaç insanı da alarak kurduğu stüdyo. Daha önce The Lost Odyssey ve The Last Story gibi harika oyunlara imza attılar.

Silicon Studio ise son yılların en çok ses getiren JRYO'larından Bravely Default'un yapımcısı. Ayrıca bu hafta devam oyunu Bravely Second da çıkıyor.

Ne ummam gerektiğini bilmiyorum aslına bakarsanız. Sakaguchi, Uematsu gibi isimler işin içinde olacak mı bilinmez. Hatta belki gidip telefon oyunu falan yapıp sinirlerimi tepeme çıkarabilirlar. Şimdilik parmaklarımı çapraz yapmakla yetiniyorum. Hadi be dostlar, yapın şöyle PC'ye veya yeni nesil büyük konsollara sağlam bir şeyler...

Duyuruyla birlikte bir de görsel paylaşıldı. Görsel aslında yeni değil, ta 2009'da paylaşılmış bir şey ama bu yeni projeyle alakası olmasa paylaşmazlardı herhalde:

mistwalker-silicon-big1

Kaynak: Gematsu

YORUMLAR
Parolamı Unuttum