Mobil Çiftçilik: Stardew Valley Mart Ayında Android'e Geliyor

PS4 ve Xbox One'a da çoklu oyuncu seçeneği gelecek

Eric "ConcernedApe" Barone'un fenomen olmuş çiftçilik simülasyonu oyunu Stardew Valley, 14 Mart'tan itibaren cebimize girmeye hazırlanıyor. Oyun, Stardew Valley'in iOS versiyonunun arkasındaki The Secret Police ekibi tarafından geliştirilecek.

Tek kişilik oyun modunun tüm tecrübesini Android cihazlara da taşıyacak olan ekip, maalesef çoklu oyuncu modunu oyunun içerisine eklemeyecek. Öte yandan geliştiricinin oyun üzerinde farklı güncellemeler yapacağı da söyleniyor.

"Android Stardew Valley"; yeni menü sistemi, UI, dokunmatik kontroller ve iOS versiyonlarındaki tüm güncellemeler ile birlikte gelecek. Yakınlaşıp uzaklaşan harita, kayır sistemi ve yeni joystick opsiyonlarının yanı sıra Android kullanıcılarının PC kayıtlarını telefona aktarma şansı da olacak.

Stardew Valley, yurt dışında 8 dolara satışa sunulacak. Mikro ödemelere sahip olmayacak oyunun erken kayıt süreci de Google Play Store üzerinden başlamış durumda.

Bununla birlikte bir süredir merakla beklenen PS4 ve Xbox One'daki çoklu oyuncu modu da yakın zamanda bizlerle birlikte olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum