Modern Oyunlardaki Sinir Bozucu 25 Detay

Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, çok doğru

Video oyun dünyası sürekli olarak değişiyor, gelişiyor. Yavaş yavaş belli standartlara alışıyoruz ve daha fazlasını istemeye başlıyoruz. Eskiden gayet normal görünen bazı detaylar zaman geçtikçe anlamsızlaşmaya başlıyor, "bu devirde artık bunun böyle olmaması gerek" diyoruz.

Artık sinir bozucu olmaya başlayan, keyfimizi kaçıran detayların bazılarıyla oyunların içinde karşılaşıyoruz. Zamanında kafaya takmasak da bugün artık yemediğimiz, git gide daha çok göze batan şeyler bunlar. Sene olmuş 2017, hala aynı şeylerle karşılaşmak can sıkıcı olabiliyor.

Listemizde yalnızca oyun içindeki özelliklere değinmedik tabi, bir de yavaş yavaş hayatımıza giren ve ses çıkarmadığımız için gittikçe abartan bazı kavramlar da var. Bunlar da bir şekilde modern oyunların sıkıntısı, çünkü dolaylı yoldan oyunlardan aldığımız keyfi etkilemeye başladılar.

Sayacağımız detayların bazılarıyla hemfikir olacak, bazılarına katılmayacaksınız. Sonuçta herkes aynı şeylerden rahatsız olacak diye bir kural yok. Sizin de aklınıza gelen, modern oyunlarda canınızı sıkan detaylar ve yenilikler varsa bizimle paylaşırsanız çok seviniriz sevgili Oyungezerler.

modern-oyunlardaki-sinir-bozucu-25-detay-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum