Modern Warfare 2 Vault Edition Sahiplerine XP Token'leri Hediye Edilecek

Kafa karışıklığı için özür niyetinde...

Activision, Call of Duty: Modern Warfare 2'yi iki farklı versiyonla satışa sundu. Bunlardan ilki standart olan 70 dolarlık versiyon, diğeri ise Vault Edition adı verilen 100 dolarlık versiyon. İkinci seçeneği tercih eden oyuncular ekstra operatör kozmetiklerinin yanı sıra, ilk sezonun battle pass'ine ve 10 saatlik iki kat karakter XP'si ve silah XP'si veren token'lere sahip olabiliyor.

Tabii eğer bu paketi oyun içerisindeki pazardan alırsanız... Yani Steam üzerinden yaptığınız alışverişin ardından hesabınıza bu tecrübe token'leri eklenmiyor.

Bunun kafa karışıklığına sebep olduğunu fark eden Activision, Vault Edition'ı satın alan tüm oyunculara söz verdiği token'leri hediye etmeye hazırlanıyor. Sayfalarda bu ibarenin kafa karışıklığına neden olduğunu fark ettiklerini belirten geliştirici ekip, tüm Vault Edition kullanıcılarının hesaplarına token'leri ekleyecek.

Oyunun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre bu token'lere sahip olmayan Vault Edition kullanıcıları, 48 saat içerisinde bu tecrübe bonuslarına kavuşmuş olacak. Yani ara sıra token sayfanızı kontrol etmeyi unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum