Modern Warfare 2'den İlk İpuçları Geldi!

Ghost, sen misin aslanım?

Yeni Call of Duty oyunu Infinity Ward ekibinden gelecek. Son günlerde Call of Duty aleminin sosyal medya hesaplarında yaşanan değişimler ise Modern Warfare'in yolda olduğuna işaret ediyor. Elbette serinin hayranları bu değişimleri yakından takip ederek ipuçlarını toplamaya başladı.

Yaklaşık 48 saat önce Infinity Ward'un Twitter hesapları bir anda "karanlığa" büründü. Twitter profil resmi kararan geliştirici, kapak fotoğrafını da oldukça karanlık bir tasarım ile değiştirdi. Oyuncular kısa süre içerisinde bu fotoğrafların kontrastını artırarak arkasındaki gizemi çözdü.

Özellikle kapak fotoğrafında karşımıza çıkan detay bir hayli ilginç. Serinin ve Call of Duty dünyasının en sevilen karakterlerinden biri olan Ghost'un yüzü bu fotoğrafta görünebiliyor. Bildiğiniz üzere yeni MW serisinin ilk oyununun sonunda, Captain Price'ın  Task Force 1-4-1'ı kurduğunu görmüştük. Burada da dosyaların birinde Simon Riley, yani Ghost görünüyordu.

İşin daha da heyecan verici yanı ise bu ani profil değişiminin tanıtıma işaret ediyor olması. Bakalım merakla beklediğimiz Modern Warfare 2 hakkındaki ilk detayları ne zaman alabileceğiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum