Modern Warfare 2'nin Remastered Versiyonu Çıkış Yaptı!

PS4 sahipleri çok şanslı

İddialar doğru çıktı ve Modern Warfare 2'nin Remastered versiyonu çıkışını yaptı. İlk günlerinde sadece PlayStation 4 kullanıcılarına özel olacak olan "Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered", 140 TL'lik fiyatı ile Türkiye PS Store raflarında yerini aldı.

Modern Warfare efsanesinin hikayesi ile dikkat çeken oyunlarından olan MW2; yepyeni grafikleri, ışıklandırma ve doku detayları ile yenilenmiş durumda. 140 TL'lik paket karşılığında hem oyunun yenilenen versiyonuna hem de CoD: Modern Warfare ve Warzone'da kullanabileceğiniz orijinal Ghost paketine sahip olabiliyorsunuz.

Bu paketin içerisinde Modern Warfare 2'den tanıdığımız Ghost'un orijinal kostümü, silah blueprint'leri, yüzgeç şeklinde silah charm'ı, ses paketi ve bitiriş animasyonu bulunuyor. Eğer Xbox One ya da PC kullanıcısıysanız, oyunu ön sipariş ederek bahsi geçen paketi CoD: Modern Warfare ve Warzone üzerinde kullanabiliyorsunuz.

Oyunun PC ve Xbox One versiyonlarının 30 Nisan'da çıkış yapacağını da belirtelim. Bu iki versiyonun fiyatıysa 182 TL olacak.

YORUMLAR
Serdar_Berk
1 Nisan 2020 20:27

PS Store üzerindeki fiyatı 170TL görebildiğim kadarıyla.

Parolamı Unuttum