Modern Warfare'ın Yeni Güncellemesi İle Ayak Sesleri Tekrar Düzenleniyor

Daha az ses, daha fazla heyecan

Call of Duty: Modern Warfare'in ilk büyük güncellemesi birkaç gece önce yayına girdi. Bu güncelleme ile birlikte serinin hayranlarının favorisi olan Vacant ve Shipment haritalarının yeni versiyonları oyuna eklendi. Bununla birlikte yeni oyun modu ve Nikto adı verilen bir operatör de gelen yenilikler arasında.

Fakat güncellemenin arkasında önemli oyun içi değişimler de bulunuyor. Önemli bug düzenlemelerini içeren yeni güncelleme ile birlikte ayak seslerine bir nerf daha geldi. IW ekibi bu kez ayak seslerinin yayılma menzilini küçülterek bu sorunu çözmeye çalışmış. Buna ek olarak sesin şiddeti katı engellerden geçerken (kapı, duvar vs.) daha da düşecek.

Bazı silahlar da bu dengeleme işleminden nasibini almış durumda. Örneğin Kar98k, EBR-14 ve MK2 Carbine'ın sekme seviyesi düşürüldü. Kar98k'nın kundaklama süresi de düşüş yaşarken .357 Snake Shot'ın saçma yayılma şablonu yenilenerek daha tehlikeli hale getirildi.

Black Ops 2'den beri en çok satan CoD oyunu olarak tarihe geçen Modern Warfare, yepyeni içerikler ile popülaritesini korumaya devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
serberus89
20 Aralık 2019 14:17

Daha az ses, daha fazla pusucu

Parolamı Unuttum