Modları ile Birlikte Lenovo’nun Yeni Akıllı Telefonu: Moto Z

Ultra hafif telefona modlar da yardımcı oluyor

Lenovo’nun AR-GE çalışmaları ve inovasyon odağı ile yeniden doğan telefonu Moto Z tanıtıldı.

Lenovo’nun geliştirdiği Moto Mod’lar kullanıcılarına kendi telefonlarını ihtiyaçlarına göre tasarlama ve kullanma imkanı sunarken yeni bir kategorinin de temelini atıyor. Tek “tık” ile ana gövde ile birleşen Moto Z akıllı telefon modları manyetizma sistemine sahip.

Moto Z’nin gövdesi, askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş. 5.2 mm incelik ve ultra hafif 5.5 inç Quad HD AMOLED ekranıyla dünyanın en ince akıllı telefonu konumunda. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri sayesinde güçlü bir iç yapısı var. microSD ekleyerek 2 TB’ye kadar hafıza elde etmeniz de mümkün.

Moto Z, her ışık altında fotoğraf çekmenize yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kamera ile geliyor. Ön yüzde yer alan 5MP'lik kamerasına da ekstra flaş eşlik ediyor. Parmak izi okuyucusu ve su sıçramalarına dayanıklı kaplaması telefonun özellikleri arasında.

Moto Z Play ise tasarım olarak Moto Z’ye fazlasıyla benziyor. Teknik özellikler bakımından 5.5 inç Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 625 çipseti, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 16MP arka ve 5MP ön kamera ile Moto Z’nin performans bakımından daha bir düşük bir modeli diyebiliriz.

Moto Modları

Moto Mod’lar şimdiki ve gelecekteki tüm Moto Z ürünleriyle uyumlu bir şekilde sunulacak.

80 desibele kadar ses verebilen 2 adet 3W’luk hoparlörden oluşan JBL SoundBoost modu ile yüksek ses ve kalitede stereo müzik dinleyebilirsiniz.

Insta-Share Projeksiyon modu ile telefonunuzu 70 inç’lik ekrana çevirebiliyorsunuz. Kendine ait bataryası sayesinde de izleme süresini 1 saat uzatabiliyorsunuz.

2200 mAh’lık bataryasıyla Power Pack sayesinde telefona 22 saate kadar pil ömrü ekleyebiliyorsunuz.

Hasselblad True Zoom ise 10x optik zoom ve Xenon flaşı ile fotoğraf çekiminde katkıda bulunacak Moto Mod’u olarak karşımıza çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulacak Hasselblad Phocus yazılımıyla da fotoğraflarınızı düzenleyebiliyorsunuz.

Moto Z'nin piyasa fiyatı 2499TL, Moto Z Play'in piyasa fiyatı ise 1999TL olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum