Mojang, En Azından İki Minecraft Oyunu Daha Geliştiriyormuş

Minecraft evreninde ekmek çok demişler :)

Minecraft’ın oyun dünyasının en büyük markalarından birisi olduğuna şüphe yok. Mojang Studios'un bu markadan daha çok istifade etmek istemesi de gayet doğal. Haliyle, önümüzdeki dönemde bu markaya ait daha fazla ürün görmemiz şaşırtıcı olmaz. Nitekim, ortaya atılan iddialar da bu evrende yeni oyunlar göreceğimiz yönünde.

Windows Central’a göre; Minecraft ve Minecraft Dungeons haricinde yeni oyun projeleri var; en az iki Minecraft projesinin söz konusu olduğunu ileri sürüyorlar. Minecraft’ın 200 milyonun üzerinde satışa ulaşmış olması, geçtiğimiz yıl çıkan Minecraft Dungeons'ın da bu yıl Şubat ayında 10 milyon oyuncuya ulaşması bir anlamda yeni oyunlar için de yolu açmıştı.

Mojang Studios’un iletişim başkanı Thomas Wiborgh da, “Minecraft Earth ve Minecraft Dungeons sonrasında film ve dizi projeleri planlıyoruz, yeni oyun fikirleri üzerinde de çalışıyoruz” demişti.

Dolayısıyla yeni oyunlar geliştirilmesi çok da beklenmedik bir gelişme değil. Ama ortada resmi bir duyuru olmadan net konuşmak da mümkün olmuyor. Her zaman dediğimiz gibi, bekleyelim, görelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum