Monster Hunter World'de Mavili Dostumuz Mega Man De Var

Avil2018'de Mega Man'e doyacağız

Paris Games Week'te Monster Hunter: World'de Horizon: Zero Dawn'dan da içerik olacağını öğrenmiştik. Bu cross-over içeriği Horizon'a özel değilmiş, çünkü PlayStation Experience 2017'de duyurulduğu üzere Mega Man serisi de gelecek ay çıkacak olan Monster Hunter: World de temsil ediliyor!

Hele ki Horizon: Zero Dawn içeriyle kıyaslandığında Mega Man'in daha fazla ön plana çıktığını da görüyoruz. Oyunda bize avda eşlik eden Palico'ları özelleştirebilecek ve tıpa tıp Mega Man, Mega Buster vs gibi görünmelerini sağlayabileceğiz. Hem de yeni versiyonları değil, eski klasik 8-bit versiyonlarına benzetebileceğiz bu yaratıkları.

> Monster Hunter World'ün Yeni Fragmanında Aloy Da Var

Bu yıl Mega Man'in 30. yılını kutluyoruz, dolayısıyla Monster Hunter: World'deki Mega Man içeriği de palico ile sınırlı değil. Mega Man oyunlarında duymaya alışık olduğumuz çeşitli melodiler oyunda karşımıza çıkacak, belli silahları kullandığımızda bu melodileri duyacağız. Zaten PlayStation Experience'ta yayınlanan Monster Hunter: World videosunda da Mega Man müziklerinden örnekler gördük (bkz. aşağıdaki video).

Videoyu ileri sarıp 2:45'e giderseniz burada Mega Man'leşen palico'yu da görebilirsiniz. Tabi bu şirin eklentinin oyunun atmosferini ne denli etkileyeceği hakkında herhangi bir yorum yapmıyorum, elbette seveni ve kullananı olacaktır.

İki oyunla yapılan bu ilginç crossover içeriği de gösteriyor ki Capcom gerçekten de Monster Hunter'ın Japonya dışında da popüler olmasını umuyor ve bunun için de elindeki tüm silahları kullanmaya kararlı. Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PS4 ve Xbox One için çıkacak. PC için çıkış tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum