Monster Hunter: World’e Witcher İçeriği Geliyor!

Geralt, misafir oyunculuklara doyamadıysa demek...

Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED, Monster Hunter: World ve The Witcher 3: Wild Hunt oyunları ile ilgili özel bir iş birliğine gitmek üzere CAPCOM ile anlaştıklarını duyurdu.

Bu anlaşma kapsamında, Monster Hunter: World'e Witcher temalı içerikler eklenecek. Geralt'ın profesyonel bir yaratık avcısı olduğunun altı çiziliyor yapılan açıklamada. Acaba Geralt'tan daha uygun bir yaratık avcısı olmazdı mesajı mı vermeye çalışıyorlar, ne dersiniz :) Oyuna Witcher temalı görevler ekleneceği, Witcher 3'ün RYO mekaniklerinin Monster Hunter: World'ün oynanış sistemi ile birleştirileceği söyleniyor.

Geralt'ın bir kılıç ustası olduğu, Witcher evrenindeki en ölümcül savaşçılardan birisi olarak görüldüğü, Monster Hunter: World oyuncularının, onun imzası niteliğindeki dövüş stili, kılıç ustalığı, savaş büyüleri ve yaratık avlama kabiliyetlerinden yararlanabilecekleri belirtilmiş açıklamanın devamında. Bakalım nasıl bir tecrübe bizleri bekliyor.

Monster Hunter: World'e eklenecek Witcher içeriği, 2019'un ilk aylarında PS4 ve Xbox versiyonlarına, takip eden dönemde de PC versiyonuna ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek. Takipteyiz! 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum