Monster Hunter World: Iceborn, Bazı PC'lerde Kayıt Dosyalarını Siliyor

Siz de oynayacaksanız önleminizi alın

Monster Hunter: Iceborne dün akşam itibariyle PC'de de yayınlandı ancak oyuna bir an önce başlamayı isteyen bazı PC oyuncuları tatsız bir sürprizle karşılaştı.

Monster Hunter World'ü çalıştırdığınızda kayıt dosyalarını kontrol ediyor ve bazı oyuncular bu noktada "uyumlu bir kayıt dosyası bulunamadı" hatası almışlar. Eğer bu hatanın üzerine devam ederseniz yaratılan yeni kayıt dosyası, önceki kaydın üzerine yazıyor.

Hatta eğer bulut kaydı seçeneği aktifse, oyundan bu noktada çıkarsanız yeni ve boş kayıt, bulut sunucularındaki kaydınızın da üzerine yazıyor ve bu da saatlerce oyun süresinin kaybedilmesi demek. Bu sorunun Monster Hunter World'de sonradan yapılan kayıt dosyası formatı değişikliğiyle ilgili olabileceği düşünülüyor. Steam forumlarında ve Reddit'te soruna dair çok sayıda paylaşım görmek mümkün.

Eğer siz de Iceborne oynamayı planlıyorsanız kayıt dosyanızın kopyasını alarak işinizi sağlama alabilirsiniz. Monster Hunter World'ün kayıt dosyaları Steam\User data\(steam kullanıcı kimliğiniz)\582010 klasörü altında bulunuyor. Ayrıca oyun klasöründeki "savedata_backup" klasörünün de yedeğini almayı unutmayın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum