Monster Hunter: World’ün Toplam Satışları 25 Milyonu Geride Bıraktı

Serinin toplam satışları da 97 milyonu aştı

Capcom’un en önemli serilerinden birisi olan Monster Hunter, 20 yılı geride bırakmış bile sevgili Oyungezerler. Zaman ne kadar da çabuk geçiyor, öyle değil mi? Seri bu 20 yılı gayet başarılı bir şekilde geçirdi diyebiliriz. Özellikle Monster Hunter: World ile yeni bir sayfa açıldığına da söylemek mümkün. Seriyi çok daha geniş kitlelere ulaştıren, Capcom’un da en çok satan oyunu oldu.

Capcom tarafından yapılan paylaşımla, Monster Hunter: World’ün toplam satışlarının 31 Aralık 2023 itibariyle 25 milyonu geride bıraktığı ilan edilirken serinin toplam satışlarının da 97 milyonu aştığı açıklandı.

Capcom da Monster Hunter: World’ün ne kadar önemli bir başarıya imza attığının altını çiziyor. Serinin Dünya genelinde aynı anda satışa sunulan ilk oyunu olarak, henüz ilk ayında Capcom’un en çok satan oyunlar listesinin zirvesine yerleştiği ve 6 yıldır bu başarılı performansını devam ettirdiği belirtiliyor açıklamada.

Serinin yeni oyunu Monster Hunter Wilds, önümüzdeki yıl oyun severlerle buluşacak. Bu esnada yan oyun Monster Hunter Stories de remaster versiyonu birkaç ay sonra bizlerle olacak. Dolayısıyla serinin satışlarının 100 milyon barajını aşmakla kalmayıp çok daha yukarılara yükselmesi şaşırtıcı olmaz. Bakalım serinin satış başarısına ilişkin bir sonraki haberi ne zaman yapacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum