Monster Tulpar T5 V8.1 15.6 Gaming Laptop ile Masaüstüne Meydan Okuyun

İddialı bir dizüstü

Oyun dünyasındaki 11. yılına giren Monster Notebook, Monster Tulpar T5 V8.1 15.6" Gaming Laptop ile Türkiye'deki oyunseverlere iyi oyun bilgisayarından birini sunuyor.

Gerektiğinde 3.5 GHz hızında çalışabilen Intel Skylake mimarisiyle üretilmiş 2.6 GHz hızındaki Core i7-6700HQ işlemcisi, 2133MHz hızındaki 8GB belleği ve 560 MB/saniye okuma hızı sunan 240GB M.2 Sata SSD ve 7200 RPM hızındaki 1TB kapasiteli geniş depolama ünitesinden doğan üstün performansıyla kendine hayran bırakıyor.

Üstün Performansı zahmetsizce sunan bu gaming laptop ile doğru anakartı, uygun işlemciyi, uyumlu çalışacak bellekleri seçmek için onlarca marka ve model arasında boğulmanıza gerek kalmayacak. Oyun tutkunlarına en iyi performansı sunmak için titizlikle bir araya getirilen bu bilgisayar sayesinde oyunculara tek kalan, açma düğmesine basıp arzu ettikleri oyunun keyfini çıkarmaktan ibaret.

Performansıyla göz dolduran bu model Türkiye’deki NVIDIA GeForce GTX1060 ekran kartına sahip oyun bilgisayarları içerisinde en uygun fiyata sahip olan seçenek olarak da öne çıkıyor. Kusursuz performansı yalnızca 2,7 kilo ağırlığındaki şık metal gövdesine sığdıran Tulpar T5 V8.1 sayesinde gittiğiniz hiçbir yerde oyun oynama keyfinden mahrum kalmayacaksınız.

Yüksek performansı, şık tasarımı, hızlı ve geniş depolama imkânı, geniş açılı ekranı, kolayca taşınabilir olması ve uygun fiyatıyla Tulpar T5 V8.1 15.6" gaming laptop, mükemmel oyun bilgisayarının vücut bulmuş hali. Bu bilgisayar hakkında daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum