Moon Knight Dizisi Ne Zaman Gelecek?

Kevin Feige kafa karıştırıyor.

Marvel Sinematik Evreni her geçen gün biraz daha büyüyor, evrene yeni karakterler katılıyor. Dördüncü aşamada pek çok yeni film ve yeni karakter izleyeceğiz, ama Disney-Marvel ortaklığı sadece sinemayla yetinmek istemiyor. Yeni yayın platformu Disney+ Kasım ayında geliyor ve burada da çok sayıda yeni karakter göreceğiz, bu karakterlerin şimdilik bildiğimiz kısmı daha önce MCU içerisinde gördüklerimiz, ufukta başka karakter yer alıyor olabilir.

İsmi geçen dizilerdeki çoğu karakteri MCU filmlerinde defalarca gördük, yani bu karakterlerin gelişi bir ilk olmayacak. Bana göre asıl heyecan yaratan kısım daha önce adı bile geçmemiş karakterleri görmek olacak, Moon Knight bunlardan birisi. Daha önce Endgame'in senarist ekibinde yer alan Stephen McFeely, olası bir Moon Knight filmi için kapıları açık bırakmıştı ama Disney'in karakter hakkındaki asıl hedefi bir dizi yapmak.  


Marvel Stüdyolarının bu proje üzerinde çalıştığı bir sır değil ve bu konu doğal olarak patron Kevin Feige de sorulmuş. Feige bir Moon Knight işi üzerinde çalıştıklarını doğrularken oldukça karmaşık mesajlar vermiş. "Evet karakter hakkında planlarımız var ama bu beş yıl sonra mı olur, on yıl sonra mı olur, on beş yıl sonra mı olur? Bizim geliştirme ofisimizde karakter kartlarından yığınlar var, bunlara göz atıyoruz ve hangilerini çekeceğimize karar veriyoruz." diyerek ortada bir şeylerin olduğunu ama ne zaman olacağını kendisinin bile bilmediğini belirtti. 

Kevin Feige'in açıklamaları kafa karıştırıcı olsa da Moon Knight hakkında bir şeyler gelişiyor, yakın zamanda konuyla ilgili haberler çıkmaya da başladı. Ateş olmayan yerden duman yükselmez, muhtemelen Feige 5-10 yıl derken biraz zaman kazanmaya çalışıyordu. Yakın zaman içerisinde dizinin duyuru haberini veya "x kişisi Moon Knight senaryosunu yazmaya başladı" haberini görürüz. O zamana kadar Kevin Feige'e inanıyormuş gibi yapalım. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum