Mordhau Geliştiricisi, Düelloda Yenildiği Oyuncuyu Sunucudan Şutladı

Tabii ki şutlama kısmı işin esprisi :)

Mordhau geçen sene yayınlanan bir ortaçağ dövüş oyunu ve tamamen yeteneğe bağlı bir oyun. Bunun en büyük kanıtlarından birini de GIRU ile Crush arasındaki düelloda gördük.

GIRU, Twitch'in en popüler Mordhau yayıncılarından, Crush ise bizzat oyunun geliştiricilerinden biri. Bire bir düelloda rakibe yenilmek zaten moral bozucu bir durum, bir de karşınızdaki rakip sizi tava kullanarak yeniyorsa durumu siz düşünün.

GIRU - Crush düellosunda olan şey de tam olarak bu. GIRU elinde kızartma tavası, üzerinde köylü giysileriyle dövüşürken, rakibi Crush baştan aşağı plate zırha bürünmüş ve elinde uzun bir mızrakla katıldı dövüşe. Yani silah ve zırh açısından Crush son derece avantajlıydı ama işin içine yetenek girdiği anda GIRU'nun karşısında duramadı. GIRU neredeyse tüm saldırıları tavasını kullanarak büyük bir başarıyla savuşturup düelloyu kazanmış ve GG (good game) demiş. Hemen ardındansa Crush tarafından sunucudan şutlanmış :)


Elbette bu öfkeden kaynaklanan bir şutlama değil (yani herhalde değildir), zaten gerek GIRU, gerek Twitch sohbetindeki takipçilerini de çok güldürmüş bir olay bu.

Bu keyifli maçın son anlarını siz de aşağıda izleyebilir ve belki de Mordhau'yu kendiniz de denemek isteyebilirsiniz.

Mordhau yalnızca PC'de mevcut ve Steam'deki fiyatı da 50 lira.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum