Mortal Kombat 11'in İlk DLC'sinde Hangi Yeni Karakterler Var?

Dört isim belli, ikisi sürpriz

NetherRealm, Mortal Kombat 11'in ilk DLC'si olan Kombat Pack 1'in fragmanını yayınladı ve bu DLC'yle birlikte oyuna eklenecek karakterler hakkında da bilgi sahibi olmuş olduk.

Fragman tamamen Shang Tsung odaklı ki zaten kendisinin yeni DLC ile geleceğini biliyorduk. Oyunda Shang Tsung'ı ünlü aktör Cary-Hiroyuki Tagawa canlandırıyor ki kendisi 1995 tarihli Mortal Kombat filminde de aynı roldeydi. Zaten fragmanda göreceğiniz gibi zaman yolculuğu teması çok güzel işlenmiş ve Shang Tsung'ın genç hali karşımıza çıkıyor. Shang Tsung, Kombat Pack satın alan oyuncular tarafından 18 Haziran'dan itibaren oynanabilecek.


Fragmanda sadece isim olarak verilen üç karakter daha var: Sindel, Nightwolf ve Spawn. Spawn'ı Emmy ödüllü HBO animasyon dizisi Todd McFarlane's Spawn'da bu karakteri seslendiren Keith David seslendiriyor. Sindel ve Nightwolf'u da hepimiz biliyoruz zaten, özellikle Sindel benim favori karakterlerimden biridir ve son oyunda olmamasına da üzülmüştüm açıkçası.

Kombat Pack 1 ile oyuna toplam 6 yeni karakter eklenecek, dördünü saydık, geriye iki tane gizemli isim kaldı.

Fragmanın sonunda elektrikli testere sesi geliyor. Bu ipucu, Evil Dead serisinin ünlü ismi Ash Williams'ın karakterlerden biri olacağını garantiliyor diyebiliriz. Diğeri için ise yine fragmanın sonunda arkaplanda çalan müziğin Terminator müziğine benzemesi nedeniyle, Terminator iddiaları seslendiriyor ama bu ipucu Ash Williams'ta olduğu kadar net değil. Bu iki karakterin ismi de daha önce Switch versiyonunda yapılan veri madenciliği sonucunda listede görünmüştü.

Zaten Ash Williams'ı canlandıran ünlü aktör Bruce Campbell da fragmanı kendi Twitter hesabından "güzel bir oyuna benziyor, bir göz atmam lazım" diyerek paylaştı. Yani daha da ipucuna ihtiyacımız yoktur herhalde :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum