Mortal Kombat 12'nin Fragmanını Yakın Zamanda Görebiliriz!

Avuçlar kaşınmaya başladı

Mortal Kombat 11, bu yılın Nisan ayı itibariyle tam 4. yaşını doldurmuş olacak. Tabii ki NetherRealm Studios'un bir süredir yeni oyun üzerinde çalıştığını biliyoruz. Fakat oyun hakkındaki en net ipucu, geçtiğimiz günlerde şahsi Twitter hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşan yapımcı Jonathan Andersen'den geldi.

Bu fotoğraf ilk bakışta oldukça zararsız görünüyor olsa da sağ arka kısımdaki monitör üzerindeki bilgiler anında dikkat çekti. Bu ekranda "MK12_Mast..." ve "Reptile" ile başlayan dosyalar olduğu, açılan mail içerisinde ise "kimseye gösterilmemesi gereken bir videodan" bahsedildiği görülebiliyor.

Tabii ki Andersen fotoğrafı kısa süre içerisinde sildi fakat ResetEra kullanıcısı CaptainKashup sayesinde bu görsele tekrar ulaşabilirsiniz. Bunun öyle basit bir "sızıntı" olarak nitelendirilebileceğine inanmıyoruz dürüst olmak gerekirse. Ekrandaki detaylar ve bahsi geçen "video", MK12 ateşini yakmak için kullanılmış olabilir. Hatta tahminlerimiz doğru ise yakın zamanda MK12'nin ilk fragmanını görebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum