Mortal Shell Betası, Yoğun Talep Üzerine Herkese Açıldı

Souls sevenler, toplanın

Cold Symmetry'nin yeni Souls-like oyunu Mortal Shell'i zaten bir süredir ilgiyle takip ediyorduk. Oyun geçtiğimiz gün Kapalı Beta serüvenine başladı ama oyuncular adeta kapalı beta kodu kapmak için birbirleriyle yarışır hale geldiler. Cold Symmetry, sosyal medya hesaplarından kapalı beta kodu çekilişleri yapmaya, "ilk gelen kodu alır" yarışmaları yapmaya başladı ama gördükleri ilgi gerçekten de çok büyüktü.

Cold Symmetry bunun üzerine bir açıklama yaptı ve Mortal Shell PC Betasını herkese açtıklarını duyurdu. "İlgi görmeyi bekliyorduk, ama bu kadarını değil! Bu kadar fazla kişinin betanın dışında kalmasına gönlümüz razı gelmedi, şu andan itibaren PC'deki herkese betayı açıyoruz" diyen geliştirici, gördükleri ilgiden de bir hayli memnun.

Oyunun betasını Epic Games Store üzerinden indirebilirsiniz. Yaklaşık olarak 6 GB büyüklüğünde bir indirme sizi bekliyor.

Ben de betayı hemen indirdim ve şimdiye kadar gördüklerimden hoşlandığımı söyleyebilirim. Oyun "benim" diyen Souls tecrübelilerine bile soğuk terler döktürecek kadar zor olmuş yalnız. Blok/reposte vs zamanlamalarına alışmak biraz zaman alıyor. Bu konuda eleştirilecek yanları da var, ama sonuçta bunun beta olduğunu da unutmamak lazım. Onun dışında özellikle de grafik performansı ve optimizasyon çok üst düzeyde olmuş; ayrıca oyunda türe katkı sağlayacak yeni mekanikler olduğunu da görüyoruz. Biraz daha oynayayım da belki bir ilk bakış yazısı hazırlarım zaten.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum