Mortal Shell'i Kabuk Kullanmadan ve Hiç Zarar Görmeden Bitirdiler

Yetenek gösterisi

Ne zaman Souls türünde bir oyun çıksa, çıkışından kısa bir süre sonra birileri oyunu olabilecek en zor koşullar altında, zarar görmeden bitirmeyi başarıyor. Bunun örneklerini Sekiro'da da gördük, Code Vein'de de, Nioh'ta da.

YouTuber Esoterickk zaten bu tür 'zarar görmeme' videolarıyla tanınan bir isim, kendisine koyduğu yeni hedef de Mortal Shell olmuş ve oyunu hiçbir Kabuk kullanmadan ve tek bir kez bile darbe almadan bitirmeyi başarmış.

Mortal Shell'de dört ayrı kabuk bulunuyor ve bu kabuklar hem zırh görevi görüyor, hem de oyuncunun yeteneklerini geliştiriyorlar. Kabuk giymediğinizde yalnızca boss'lar değil, normal düşmanlar bile tek bir vuruşta sizi öldürebiliyor. Ayrıca kabukların kazandırdığı sağlık, dayanıklılık, azim gibi bonuslardan da faydalanamıyorsunuz bu durumda.

Oyunda bir de Obsidian Form kabuğu bulunuyor, bunu seçtiğinizdeyse hem hiçbir faydası olmayan bir kabuğa bürünmüş oluyor, hem de bir daha başka hiçbir kabuğu alamıyorsunuz. Esoterickk, kabuksuz oynamayla Obsidian kabuğuyla oynama arasında bir fark göremediğini, ama oyunu kabuksuz bitirmek istediğini söylemiş.

Sizin de gördüğünüz gibi oldukça başarılı bir oyuncu Esoterickk, belki siz de bu videodan gaza gelip zor diye şüpheyle yaklaştığınız Mortal Shell'e dönüş yaparsınız :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum