Mount & Blade II: Bannerlord Erken Erişime Açıldı!

Hem de Türkçe desteğiyle

DÜZENLEME: Beklenen an geldi ve saat 13:00 itibariyle Mount & Blade II: Bannerlord erken erişime açıldı, hem de Steam sayfasında bir sürprizle birlikte! Oyunun desteklediği diller kısmında Türkçe Altyazı ve Arayüz desteği de görünüyor şu an. Oyuna dil desteğinin erken erişim süresince ekleneceği belirtilmişti, o yüzden bunu çok hoş bir sürpriz olarak değerlendirebiliriz.

- o -

TaleWorlds Entertainment'ın yıllardır beklenen oyunu Mount & Blade II: Bannerlord nihayet bugün Erken Erişim macerasına başlıyor. Çoğunuzun Steam başında bir an önce oyunun Satın Al düğmesinin aktifleşmesini beklediğini biliyorum, zaten bildiğiniz gibi oyun Erken Erişim sürecinin ilk iki haftasına özel olarak %10 indirimli olarak satılacak.

Mevcut şartlar nedeniyle haftalardır evlerinden çalışmakta olan geliştirici ekip, normalde 31 Mart olan Erken Erişim tarihini bir gün önceye çekmişti ve o gün, bugün. Taleworlds'ün ilk açıklamasına göre bugün Türkiye saatiyle 14.00’dan itibaren oyunu indirmeye başlayabileceğimiz söylenmişti.

Ancak tarihin bir gün öne çekilmesi bu saati de değiştirmiş görünüyor, çünkü oyunun Twitter sayfasından yapılan açıklamaya göre oyunun erken erişime açılma saati 10:00 GMT olarak gösterilmiş; bu da Türkiye saatiyle 13:00'e tekabül ediyor. Yani her ihtimale karşı saat 14:00'ü beklemeden önce de Steam sayfasına bir göz atmanızda fayda var :)

Oyunun Türkiye fiyatının 150 lira olacağını daha önceden öğrenmiştik. Yani %10 indirimle birlikte 135 liraya satılacak oyun için bir indirim fırsatı daha var. Mount & Blade serisinden herhangi bir oyuna sahip olan kullanıcılar bazı dijital mağazalarda ilave %10 indirim alma şansını yakalayacak.

Oyunun Erken Erişim süresince yeni dil desteklerine de sahip olması planlanıyor ve elbette Türkçe de bu diller arasında yer alıyor.

YORUMLAR
İses
30 Mart 2020 14:29

Gelen tepkiler üzerine dilimiz eklemişlerdir büyük ihtimal kendi ülkemizin firmasından çıkan bir oyunun açıklamasında dilimiz olması süprüz olarak nitelendirilmesi çok üzücü. ?

Parolamı Unuttum