Mount and Blade II: Bannerlord'u E3'te Oynayabileceğiz!

Müjdemizi isteriz Oyungezerler!

 E3 2017'yi şurada artık ne kaldı, gün sayıyoruz sadece. Biz gün sayarken bir güzel haber de TaleWorlds'ten geldi. Türk video oyun tarihinin en başarılı yapımlarından biri olan Mount & Blade'in geliştiricisi TaleWorlds, merak, heyecan ve büyük bir sabırla beklediğimiz Mount & Blade II: Bannerlord'un E3 2017'de oynanabilir bir şekilde sunulacağını duyurdu!

Oyunun E3'te oynanabilir olan kısımlarında büyük çapta savaşlar içerisinde yer alıp, geliştirilmiş dövüş mekaniklerini birinci elden tecrübe edebileceğiz. Bannerlord, bildiğiniz gibi yeni bir oyun motoruyla geliştiriliyor ve bu oyun motoru da yine TaleWorlds'ün elinden çıktı. Hayranların istediği pek çok özelliği de yeni oyuna dahil eden Türk oyun şirketi, M&B II: Bannerlord'da hem senaryo modu hem de çok oyunculu modu olduğunu duyurmuştu zaten. Her iki oyun modu için de sabırsızlandığımı söylemem gerekli.

> En Sevilen Türk Yapımı Oyunlar

Serinin yaratıcısı Armağan Yavuz da bizzat E3'te yer alacak. Tabii oyunun E3'te daha önce hiç olmadığı kadar detaylı bir şekilde oynanabilir olması kafalarda hemen bir soru oluşturuyor: Mount & Blade II: Bannerlord ne zaman çıkacak? Bu sorunun yanıtını ne yazık ki henüz bilmiyoruz, ama sanki artık çok yakında gibi hissettiriyor.

e3-2017-kesinlesen-oyunlar-listesi

 

Oyungezer ekibi olarak biz de gazımızı aldık ve E3'e fişek gibi hazırız! Hatta taze taze açtığımız E3 2017 bölümümüze bir göz atın derim. Özellikle fuar haftası her fragmanı, her haberi ve her bilgiyi sıcağı sıcağına sizlerle paylaşacağız!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum