Mount&Blade 2: Bannerlord’un Kapalı Betası Ufukta Göründü!

Atları eyerleyin

Geliyor! Bu sefer vallahi de geliyor! TaleWorlds ekibi oyunla ilgili yayımladıkları son blog yazısında oyuna ekledikleri yeni çok oyunculu özelliklerinden bahsetti. Ama yazının sonunda, sanki öylesine bir detaymış gibi bahsedilen bir şey var ki oyunu 7 senedir bekleyen hayranlarının âdeta akıllarının yerinden çıkmasına neden oldu: Kapalı Beta.

Aslına bakarsanız elimizdeki tek bilgi kırıntıcığı “sonraki blog yazılarımızda gelecek kapalı beta hakkında detayları da içeren birçok konuya değineceğiz” denmesi. Ama bu bile kapalı betanın elinin kulağında olduğuna işaret ediyor.

Her zamanki gibi üzerlerindeki baskının artmaması için bir tarih vermekten kaçınmış TaleWorlds. Buna rağmen kapalı betaya katılmak isteyenler şimdiden blog yazısının yorum kısmını en sakin ve medeni hâlleriyle “KAPALI BETAAAĞĞĞ! BANA DA DAVET ATIIIĞNH!” yorumlarıyla doldurmuş durumda…

Blog yazısında değinilen bir diğer önemli şeyse oyuna eklenen Skirmish (Çatışma) modu. Toplamda 12 oyuncuyu altışar kişilik iki grup hâlinde karşı karşıya getiren ve botlara izin vermeyen bu modda savaş yeteneklerimizi sonuna kadar kullanıp galip gelen taraf olmaya çalışacağız. Bana biraz For Honor’ı anımsattı ama görmeden bir şey söylemek yanlış olur tabii. Dilerseniz blog yazısının Türkçe metnine buradan ulaşabilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Mount&Blade 2: Bannerlord’un bir ihtimal bu yıl, olmadı önümüzdeki sene PC, PS4 ve Xbox One için çıkması ümit ediliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum