Mount & Blade II: Bannerlord'a Kafa Kesme Modu Geldi

Kelleler uçacak!

Mount & Blade II: Bannerlord erken erişim serüvenine başlayalı iki hafta oldu bile ve oyun şu anki haliyle bile inanılmaz derecede popüler. Günlük eş zamanlı oyuncu sayıları 180 bin civarlarında geziniyor ve bu sayıya sürekli olarak yeni oyuncular katılıyor.

Bannerlord'un en kuvvetli olduğu alanlardan biri de mod desteği ve şimdiden oyun için yüzlerce mod geliştirilmiş durumda. Bunlardan Bannerlord keyfinizi daha da zengin hale getirmeniz için kurmanızı önerdiğimiz 20 tanesini zaten ayrı bir yazı olarak paylaşmıştık, göz atmadıysanız mutlaka bakmanızı ve o modları denemenizi öneriyorum.

>Mount & Blade II: Bannerlord Deneyiminizi Zenginleştirecek 20 Mod

Oyunun henüz eksik olan yanlarından birinin vahşet olduğunu söylemek mümkün. Sonuçta bu tür bir oyunda yeri geldiğinde kan gövdeyi götürmeli, öyle değil mi? İşte jedijosh920'nin geliştirdiği mod da tam bu işe yarıyor ve kelleler gövdelerden ayrılıyor sevgili Oyungezerler.

Bu mod sayesinde hem oyuncular, hem de NPC'ler düşmanın kafasını kesme şansına sahip oluyorlar. Sağdan veya soldan savrulan silahlar eğer ölümcül zarar verecekse, bu mod kellenin uçmasını sağlıyor.

Muhtemelen bu moda ileride farklı kesim teknikleri de eklenecektir :)

Dismemberment isimli modu şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
13 Nisan 2020 21:48

Tam da Enis'in sevebileceği cinsten bir mod olmuş! :D

Spoiler!
Referans: ''Jedi: Fallen Order'da neden kesme animasyonları yok''.

İses
13 Nisan 2020 13:15

Resi 4 remake gerek yok hd si hala iş görür dino crısıs rwmake yapsınlar. 

Parolamı Unuttum