Mount & Blade II: Bannerlord'un Erken Erişime Açılacağı Tarih Belli Oldu

Hasret bitiyor!

2012'de duyurulan Mount & Blade II: Bannerlord, sonunda resmi bir çıkış tarihine kavuştu. Hayatına erken erişimde başlayacak olan Bannerlord, 2020 yılının Mart ayında Steam Erken Erişim sistemine eklenmiş olacak. TaleWorlds Entertainment bu müjdeli haberi güzel bir fragman ile birlikte duyurdu.

Bildiğiniz üzere Bannerlord, Mount and Blade: Warband'deki olaylardan öncesini anlatacak. İç savaşlardan harap olmuş Calradia'da bu kez 6 farklı sancak bulunacak: Battania, Aserai, İmparatorluk, Kuzait, Sturgia ve Vlandia.

 

YORUMLAR
xedena
20 Ağustos 2019 14:20

Bir üç sene de erken erişimde kalır, 2023 te çıkar artık.

sSnake
20 Ağustos 2019 14:00

Bir TaleWorlds bir de OGZ, kanser ettiniz karınca adımlarıyla yaptığınız "ilerlemeler" sayesinde. Eski sitede garibim Disqus bütün kabahatin sorumlusu gösterildi, ama gel gör ki şimdi sıfırdan yeni site için kendi kodlarınızla da spaghetti kodlama yaptınız sanırım. Siteye ağır erişmeyi geçtim çoğu zaman erişilmez durumda. Resmen p*ç ettiniz siteyi. Tebrikler!

Berkay Dursun
sSnake
20 Ağustos 2019 21:26

Tarihte bu kadar salak bir şekilde kendi topuğuna sıkma senaryosu az vardır. Düşün ki insanlar etrafında çember oluşturmuş ve sana bağırıyor, "O silah dolu ve topuğuna doğrultmuşsun, dikkat et ateş almak üzere!". Sen de buna rağmen gidip topuğuna sıkabilecek kadar salaksın. Öyle bir şey işte.  

sSnake
Berkay Dursun
21 Ağustos 2019 12:44

Seni de anmıştım geçenki yorumumda hani topluluğu öldüreceksiniz diye söylemiştin ama o da sitenin çökmesine kurban gitti.

Atık yorum yapmaya gelen çok nadir, gelenler de belirsiz kimin kim olduğu. Yılların oluşturduğu o eski OGZ diyalog ortamı yok olup gitti.


sSnake
sSnake
20 Ağustos 2019 14:01

Sırf şu yorumu bile üç gündür yapmaya çalışıyordum ama yorumu gönder dediğim anda site çöküyordu ve söverek kapatıyordum sekmeyi.


creepylord
20 Ağustos 2019 13:05

Bu seri hiç ilgimi çekmedi oynamadım şimdiye kadar ama bu kadar bekleyeni olan bi oyunu keske daha önce erken erişime açabilselerdi. şimdi geridönüşlere göre yapılacak yamaları çok önceden yapmış olurlardı. Talewords için hayırlısı olur inşallah.

Parolamı Unuttum