Ms. Marvel'ın Çekimleri Diğer MCU Projelerine Bağlı

Takvim iyice sıkıştı

Disney, Marvel Sinematik Evreni'ni başlattığı günden bu yana her yıl çok sayıda filmle karşımıza çıkıyor. Öte yandan artık Disney+ ile birlikte MCU'nun bir de dizi ayağı başlıyor ve tüm bunların birbiriyle bağlantılı olması evren bütünlüğü adına sıkıntılara yol açacak gibi gözüküyor. Bu zamana kadar filmler anlamında bu konuda bir sıkıntı çekmeyen Marvel Stüdyoları dizilerle birlikte bu bütünlük için yoğun bir mesai harcıyor.

Disney+'ya geleceği açıklanan Ms. Marvel dizisi çoğu hayranın ilgisini çekmeyi başardı. Ancak Ms. Marvel sadece bir solo dizi hikayesi olarak var olmayacak ve doğrudan MCU ile bağlantılı olacak. Bu yüzden öncesinde evrende bir ön hazırlık geliyor ve MCU buna şu an için hazır değil gibi gözüküyor. Çünkü Mayıs ayında gelecek olan Black Widow filmi mevcut zaman çizgisinin geçmişinde geçecek, ardından gelecek olan Eternals da yine daha eski bir zamanı konu alacak. Bu yüzden bu iki filmde Ms. Marvel'ın tanıtımı için kalan tek boşluk jenerik sonrası sahneler gibi gözüküyor. 

Kamala Khan'ı MCU'ya dahil etmek için daha iyi bir zamanlama bekleyen Disney bu yüzden diğer dizilerin ve filmlerin çekimlerini bekliyor. Illuminerdi'nin haberine göre Marvel Stüdyoları halen diziye bir başrol arıyor ve çekimleri 2020 yazıyla 2021 yazı arasındaki bir dönemde başlatmayı hedefliyor. Bu süre zarfında Kamala Khan'ı başka MCU işleri içerisinde görmemiz de oldukça olası gözüküyor. 2022 yılında vizyona girecek olan Captain Marvel 2'nin çekimleri de Ms. Marvel ile bağlantılı ilerliyor ve diziden önce ya da sonra Kamala'yı Captain Marvel 2'de görmemiz oldukça olası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum