MSI'ın Yeni Oyuncu Anakartı: Z170A Krait Gaming 3X

MSI, pazarın tepe modellerini çıkartmaya devam ediyor

Oyuncu donanımları pazarında öncü markalardan bir tanesi olan MSI, üst seviyelere oynayan yeni anakartını duyurdu.

Yeni MSI Z170A Krait Gaming 3X anakart modeli Intel Skylake temelinin yanında Core, Pentium ve Celeron temellerini de destekliyor. Hız aşırtma sayesinde 3600MHz'e kadar çıkabilen DDR4 RAM desteği sunabilen model, DDR4 Boost teknolojisi sayesinde donanım arızalarını kendi içinde yok edebiliyor. 

Steel Amor PCIe slotları sayesinde SLI ve Crossfire desteğini veren anakartın oyunculara yönelik özellikleri ise PC oyuncuların oldukça seveceği cinsten. Intel i219 Ethernet bağlantısı ve Intel LAN Protect destekli yeni anakart, gecikmesiz bir şekilde online oyun deneyimi sunabiliyor. Askeri standartlarda test edilen Titanyum bobinler, anakartın kullanım süresini diğer anakartlara göre dolukça uzun sürede tutma özelliğine sahip.

Diğer bir yandan Z170A Krait Gaming 3X modelinde aşırı voltaj koruması, tek tuş ile oyunların FPS değerlerini yükseltme, kendi içerisinde gelen OBS canlı yayın akış yazılımı ve oyunların tuşlara atanabildiği GAMING Hotkey gibi özellikler de yer alıyor. Anakartın bağlantı slotlarını ise  USB 3.1 Gen 2, USB 3.1 Gen 2 Type-C, Turbo M.2 32Gb/s, SATA Express 10 Gb/s, Turbo U.2 bölümleri oluşturuyor. İlgili anakartın etikey fiyatı ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum